Συστήματα Ασφαλείας, Μπύρτας Ευάγγελος

Μπύρτας Βαγγέλης
Βασ. Κων/νου 284, 19400, Κορωπί
Τηλ. 210 6622400
Email birtas1@hotmail.com

Η εταιρεία ΜΠΥΡΤΑΣ ιδρύθηκε το 1970 στον Πειραιά και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην περιοχή των Μεσογείων. Διαθέτοντας πολυετή πείρα με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για το σπίτι, την επιχείρηση ή το όχημά σας.

Συνεργαζόμενοι με διεθνείς οίκους όπως: CISA, ABUS, BKS, GE GE, ABLOY, MULT-T-LOCK, PARADOX. Διαθέτοντας σύγχρονα μέσα και άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, θέτουμε ως στόχο να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία της περιουσίας σας και της οικογένειάς σας.
Παρέχουμε 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση ανταποκρινόμενοι άριστα στις καθημερινές απαιτήσεις των πελατών μας.

Εταιρία Τεχνικών Κατασκευών, ΕΤΕΚΑ

Κουρουκλής Παναγιώτης
Ακακίων 32, Ανθέων, 15233, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6830463

Website http://www.etekabuild.gr
Email eteka.service@gmail.com

Η Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών Ε.ΤΕ.ΚΑ έχει την έδρα της στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της οδού Κριεζή 5, ενώ διαθέτει και υποκατάστημα στην περιοχή του Πολύδροσου (Ακακιών 32).

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών από το 2001. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών προσφέρουμε τις τεχνικές μας υπηρεσίες καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας ακόμα και στις πιο δύσκολες κατασκευές. Η εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο και επαγγελματισμό προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής, κατασκευής και ανακαίνισης κατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Εργασία από εξειδικευμένους τεχνικούς, αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, επίσκεψη στο χώρο σας για μελέτη της εργασίας, έγγραφη αναλυτική προσφορά.