Ταβέρνα Τζιτζιφιές

Μαρκατσέλη Ελένη
Γ. Σεφέρη 7, 81400, Ρηχά Νερά, Λήμνος
Τηλ. 22540 23756
Κιν. 6974 258338

Facebook
Email elenisnews@gmail.com

Κάτω από τις τζιτζιφιές, όπως λέει το όνομα αυτής της ψαροταβέρνας στα Ρηχά Νερά, θα δοκιμάσετε πιάτα της λημνιάς κουζίνας, ψάρι και κρέας, συνοδεύοντάς τα με ντόπιο κρασί.

Νοστιμιές με θέα τον ορμίσκο για να χορταίνει και το μάτι ομορφιά.

Εστιατόριο Μαϊστράλι

Βασιλόπουλος Γεώργιος
Μαραθόπολη, 24400, Μεσσηνία
Τηλ. 27630 61514

Website http://maistralitavern.gr
Email info@maistralitavern.gr

Ένας γαστρονομικός χώρος συνάντησης καλοφαγάδων και οινοφίλων!

Τα καλύτερα και πιο φρέσκα θαλασσινά.

Στην Μαραθόπολη και δίπλα στη θάλασσα, βρίσκεται η ψαροταβέρνα Μαϊστράλι. Με θέα τη Νήσο Πρώτη και το γαλάζιο της θάλασσας, σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα πάντρεμα οίνων και εδεσμάτων.
Η κάβα των κρασιών του ιδιοκτήτη προδίδει την προσωπικότητά του και το χαρακτήρα του.

Μετά από 15 χρόνια συνεχίζουμε να δημιουργούμε μοναδικές γεύσεις και σας περιμένουμε να τις γευτείτε μαζί μας.
Η φιλοσοφία της κουζίνας μας βασίζεται στον συνδυασμό του καλομαγειρεμένου, παραδοσιακού φαγητού με σπεσιαλιτέ της διεθνούς κουζίνας και αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που μας διαφοροποιεί.

Ταβέρνα, Σέλι Αμπέλου (Τζανάκης Απόστολος)

seli_ampelou

Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα
Λαγού, 72052, Οροπέδιο Λασιθίου
Τηλ. 28440 22595
Κιν. 6978 185861

Website. http://seli-ambelou.gr
Email. info@seli-ambelou.gr

Στην βορειοδυτική είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου, στο μεταίχμιο ακριβώς των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, με φόντο από τη μια μεριά τους αγέρωχους, πέτρινους αλευρόμυλους που κοσμούν το πέρασμα και από την άλλη με θέα προς τον απαράμιλλου φυσικού κάλλους, οροπεδιώτικο κάμπο, συναντά ο επισκέπτης το παραδοσιακό εστιατόριο «Σέλι Αμπέλου».

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διανύει ήδη την τρίτη γενιά. Από το 1987 εξυπηρετούμε και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, συνδυάζοντας την παραδοσιακή Ελληνική – Κρητική κουζίνα με την φιλική και άρτια εξυπηρέτηση.

Στο κατάστημά μας, το οποίο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μπορεί να απολαύσει κανείς τον καφέ ή το φαγητό του σε έναν από τους ποικίλους χώρους του. Πιο συγκεκριμένα, αυτό διαθέτει μια κεντρική, πρόσφατα ανακαινισμένη σάλα χωρητικότητας 200 περίπου ατόμων, καθώς και μια δεύτερη, μεγαλύτερης χωρητικότητας (550 περίπου ατόμων). Ακόμη το κατάστημα πλαισιώνεται από μια περιμετρική της κεντρικής σάλας βεράντα, μια άνετη πίσω αυλή μέσα στον κατάφυτο κήπο μας, ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος με γκαζόν όπου μπορούν οι μικροί μας φίλοι να παίξουν ανέμελα. Βεβαίως σε κάθε χώρο είναι δυνατή η πρόσβαση για άτομα με ειδικές ικανότητες.

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, όπως γάμους, βαφτίσια, συνέδρια, οργανωμένα γκρουπ κλπ., ακολουθώντας την επιθυμία κάθε μας πελάτη.

Ταβέρνα Το Αραλίκι

Τσουλίκος Γιάννης
Θεοδώρου Πουλίδου 33, 65201, Καβάλα
Τηλ./Κιν. 6984 718521
Facebook

Σε ένα ξεχωριστό και ευχάριστο περιβάλλον, σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα παρασκευασμένο με επιμέλεια, έμπνευση και θαυμάσια γεύση.

Η προσεκτική επιλογή των αγνών υλικών μας και η ιδιαίτερη φροντίδα των πιάτων που σας προσφέρουμε είναι η κύρια προτεραιότητά μας, σε συνδιασμό με καλή εξυπηρέτηση και ωραίο περιβάλλον κάνουν την Ταβερνα μας **το Αραλικι** μοναδική. Εμείς λοιπόν σας εγγυόμαστε για τα πάντα και σας περιμένουμε για να μας δοκιμάσετε…

screenshot_1